My full name is Norsitianum Binti Noor Wahid. Just call me Anum. i dilahirkan pada Ogos 11,1986 in Simpang Rengam, Kluang, Johor. Mempunyai 5 orang adik beradik and i anak yang ke 2. Atas kakak, bawah adik lelaki, perempuan and lelaki. Untuk ruangan adik dah cukup. Adr lelaki and perempuan. P untuk ruangan yang atas, adr kurang 1..i nak adr abang..!!! Sob..sob..sob.... P tak pe2lah, i dah pun adr abang ipar.. And yang paling best, tentunyerr sebab i pun dah adr 'abang' cayang..huhuhu. His name is Mohd Sofian Bin Samingan. Dialah dunia baru i after my lovely family. i sayang sangat-sangat kat dia.. Kenapa i kata macam 2? Sebab dia best.......... Huhuhu.. And inilah kisah kami...... Taraaaaaaa...

Selasa, 27 April 2010

...++ Salam Dari Pulau Pinang ++...

Hii alll.....!!!!


Sory coz i dah lamer giler tak update blog.

Kesibukan yang menjadi2 at cni berjaya membantutkan niat n hasrat tok masukkan entry baru at cni..


Winduuuu at semua yang setia ngan i selama ni..

huhuhu......


Now, i berada at Pulau Pinang.


Sedang mengikuti kursus Sijil Asas Pendidkan Awal Kanak-Kanak (SPAKK).

Tempoh : 2010, April 04 - 2010, May, 14

Lokasi Kursus : Pusat Latihan KEMAS Kepala Batas, Pulau Pinang.

Jawatan : Pembantu Pengurusan Murid (PPM)


i tak dapat nak story panjang2 at cni. P tak pe, i akan post kan lebih banyak entry bile i balik t, ok...


Just pic ni je yang dapat i post kan dulu..
hehehehehe....

p/s Try carik i yang ane 1....??????
(^_^)
.......Daaaa.......

8 ulasan:

  1. owh...ko dkat penang yer sekarang??
    best2 dapat berjalan dari selatan ke utara..
    anyway selamat berkursus =)

    BalasPadam
  2. ...to m!SS eduRA hanUM...

    tenxxx alot, babe..
    doakan aku lulus ngan cemerlang at cni k..

    BalasPadam
  3. ~~Selamat hari ibu~~

    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

    Ibu..
    Di saat ku melihat dunia,
    Kau tersenyum menangis gembirra,
    Tatkala ku dibesarkan,
    kau berikan segunung kasih sayang,
    Selaut belaian..
    Ibu..
    Pengorbananmu akan ku balas,
    Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
    Biarpun ombak merobek dunia,
    Kau tetap ibuku yang satu.
    Sorry lama sungguh tak ziarah blog kamu maaf ye kerana kesibukan bekerja membataskan masa untuk berblog namun kita tetap kawan di alam maya..…

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. dkt sgt ngan umh i tuu...

    BalasPadam
  5. ۞۞۞۞۞۞۞
    ” Salam dihulur salam sejahtera,
    Pemanis kata pembuka bicara;
    Dari Blog kami bercerita,
    Untuk tatapan sahabat semua”
    ۞۞۞۞۞۞۞

    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

    aku ingin jadi burung
    terbang bebas di awan
    tapi sayapku cedera ditusuk duri
    lantas aku hanya boleh memandang ke awan
    sdg hatiku melonjak ingin terbang ke sana lagi.....

    aku ingin jadi ikan
    meneroka indahnya lautan dalam
    tapi aku cedera dipukul gelombang
    lantas aku hanya memandang ke laut
    sdg hatiku melonjak ingin ke sana lagi....

    lalu...
    aku jadi kembara
    di satu sudut alam

    BalasPadam
  6. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
    Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

    Misi KeAmanan dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

    BalasPadam
  7. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    ----==--Salam Aidilfitri---==----
    --=== Maaf Zahir & Batin ===--
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    HA..BACA PANTUN NI DENGAN NADA DAN INTONASI YANG BETUL....

    kelantan...
    Make ikke cicoh budu
    Jange lupo tamboh satar
    kelik rayo taksir laju
    Nanti rayo dale sepita

    Terengganu...
    Makang ubi jamang jepong
    Makang kepok cicah cuke
    Bulang pose mung bengong
    Bulang raye mung gile

    Pahang...
    Sepadan Pahang ada kasino
    Nasi dagang ikan patin
    Jange mu masam muko
    Raya makan rendang sadin

    Johor...
    Cegitu cegini awak suke
    Awak suke kite cerie
    Esok luse hari raye
    Sama-sama bersuke rie

    Melaka...
    Hawau kau berak merate
    Kaki bengkak ulau patok
    Kalu balik naik kerete
    Jangan pandu kalau ngantok

    N. Sembilan...
    Masak lomak cili api
    Campo dongan daun turi
    Hari rayo kolumpo sopi
    Tinggal penyamun dongan pencuri
    org kolumpo jgn kocik ati!!)

    Selangor/K.Lumpur...
    Wa cakap lu wa tak tau
    Tapi wa tipu sama lu
    Raya jangan buat tak tau
    Angpau ada bagi gua dulu

    Perak...
    Gulei tempoyak ikan mayong
    Deroyan busok tebok tupei
    Pandu hemat ingat kampong
    Ase(Asal) teman selamat sampei

    Kedah...
    Aloq Staq terketaq-ketaq
    Lapaq perut makan pau
    Macam mana tak ketaq
    Kena paksa bagi angpau

    Penang...
    Nasi kandaq kedai mamak
    Anak mami juai pesemboq
    Lepaih raya jgn dok triak
    Kalu ceti mai kot dapoq

    Perlis...
    Padangbesaq kecik aja
    Tempat siamlalu lalang
    Hari raya kita berbelanja
    Jangan sampai menambah utang
    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    Joommmm balik kampung kita berhari raya... Pesanan kami berhati-hati ketika dalam perjalanan pulang kekampung halaman... ingat orang yang tersayang yang menanti kepulangan anda...

    BalasPadam