My full name is Norsitianum Binti Noor Wahid. Just call me Anum. i dilahirkan pada Ogos 11,1986 in Simpang Rengam, Kluang, Johor. Mempunyai 5 orang adik beradik and i anak yang ke 2. Atas kakak, bawah adik lelaki, perempuan and lelaki. Untuk ruangan adik dah cukup. Adr lelaki and perempuan. P untuk ruangan yang atas, adr kurang 1..i nak adr abang..!!! Sob..sob..sob.... P tak pe2lah, i dah pun adr abang ipar.. And yang paling best, tentunyerr sebab i pun dah adr 'abang' cayang..huhuhu. His name is Mohd Sofian Bin Samingan. Dialah dunia baru i after my lovely family. i sayang sangat-sangat kat dia.. Kenapa i kata macam 2? Sebab dia best.......... Huhuhu.. And inilah kisah kami...... Taraaaaaaa...

Isnin, 1 Mac 2010

...++ Tensionnyerrr !!! ++...


Ai ni, i tension sangat2..

Ntah la, tak tahulah caner nak cakap pasal peasaan nih.

Boring..Bosan.. (Erm, boring ngan bosan sama kan..huhuhu)
p/s Masih boleh tersenyum..

Sedih, Marah, Bengang, Geram...... Semua yang melibatkan peasaanlah..

Semua ada.


P walaupun ada banyak jenis peasaan yang sedang i rasa kala ni, pe yang boleh i kata.. ianya lebih kepada GERAM...!!!

Uik???

Why, Anum??

Why??

Ntah la..

Laa.... Ntah pulak jawabnyerr..

............Erm............

(-_-)

Bila kita ngah berada dalam keadaan camnih, pe yang sebaiknyerr kita lakukan erk??

Please......

Help, Me....!!!

p/s To my Pian, Ma tetap sayang Pa.
p/s To my Family, Anum perlukan sedikit masa.


best regards,




20 ulasan:

  1. ..to m1ss edURA..

    Ntah lah, kdg2 idup ni kita tak boleh nak jangke kan..
    Tak semua yang kita nak tu, kita akan dapat n xsemua yang kita harapkan tu akan jadi macam apa yang kita harapkan.. (-_-)

    BalasPadam
  2. kalau tgh geram, cube lah kawal perasaan..jgn pasal moody kita, org lain rasa kesannyer...

    ...smilee...=D

    BalasPadam
  3. salam...
    hai...trima ksh...
    sbb sudi dtg ke blog jia..
    hope we can be friend..
    ye ke jia penyajak yg bgs??
    kn blanje ni sbb puji2 ni..hehe

    BalasPadam
  4. kalau dah rasa camnie..simple jer annum cakap kat diri..
    >(pape pun yang berlaku..tuhan tak kan abaikan annum..mesti ada sesuatu untuk annum..)

    erm..kadang kita mang akan rasa cmnie..n jadi sangat sensitif...sabar ya.. harap anum dapat hadapinya dengan tenang..chaiyuk2!!

    BalasPadam
  5. ..to lieya orange M.I..

    Thanks ye..

    i cube tok kawal peasaan nih walaupun hakikatnye berat nih..

    p/s To semua yang berada disekeliling i, time kasih sebab memahami..

    BalasPadam
  6. ..to Jia..

    Welcome.. And Salam Perkenalan ye..
    U nak belanje i ke?? i suke, suke, suke..
    i suke bab2 belanje2 nih..huhuhu..

    BalasPadam
  7. ..to colourful life..

    2 la colourful life, i selalu bisikkan lam ati i yang Tuhan 2 sayangkan i and that's why la Dia uji i camni..

    i selalu harap yang i akan tetap kuat and terus bersabar. To u, thanks coz bagi i kata2 semangat.. (^_^)

    BalasPadam
  8. kak anumss...letak la chat box...

    BalasPadam
  9. ..to Ryn(^,^)Nas..

    Lau adr yang berminat nak chat ngan tuan punye blog nih, br akak letak ea..huhuhu.. (^_^)

    BalasPadam
  10. macam tu ker???huhuuhhuhuhhu

    BalasPadam
  11. ..to Ryn(^,^)Nas..

    Macam tu nampaknyerr..hehehe..
    (^_^)

    BalasPadam
  12. sabar ye anum... :) jangan tensen². hilang seri nanti kalo muke tu berkerut aje manjang. :)

    btw, sile la pasang chatbox. ader aje orang yang nak kaco (expecially me). hahahah~!! Pian, dun worry, aku tak ngowat anum nih.. hahaha. just kaco2 bile aku boring :P

    BalasPadam
  13. kalau aku tension buat apa ek???
    nk makan.. gemok wey
    nk soping.. pokai wey
    las2 aku buat bodow jek.. hahahaha!!
    ikt kn perasaan, sndr merana dek....

    BalasPadam
  14. ..to Jawa a.k.a USERMODE..

    skang dah xbape nak tensen dah..semuanyerr masih dibawah kawalan..huhuhu..dah tak kerut muka da and seri da datang balik..kikiki..

    erm, chatbax?? (^_^)

    p/s my Pian kate, Ooo..time boring baru nak kacau fiance dia ni ea??? and i?? i gelak besau jerk..kikiki..

    BalasPadam
  15. ..to kakngah..

    nk makan boley, p lau makan pun sy tak gemok2 gk..huhuhu..
    nk soping?? xdr org yang nak bawakkan la..sume bz jerk memanjang..hehehe..

    and lau buat bodow jerk, adeh..makin merana la jiwe nih..kakaka..

    (^_^)

    BalasPadam
  16. saya kalau tension, saya buat benda2 yang boleh distract saya dari benda yang buat saya tension tu. huhu.

    :)

    BalasPadam
  17. Salam Ziarah dari kami :
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    Alangkah susah mendapat kawan..... bukan kenalan di zaman ini..... berpunca dari hati yang rosak.... kerana dunia memautnya....
    Alangkah susah mencari kawan.... kebaikan kita disoroknya.... bahkan didengkinya pula.... kejahatan dicanang merata..
    Salah yang sikit dibesarkan .yang besar apatah lagi...alangkah sepi dunia ini...walaupun hidup di tengah ramai....
    Oleh itu kawan.... kawan ketawa mudah dicari, kawan menangis nak jumpa seorang pun belum tentu lagi. Hakikatnya begitulah manusia. Berbahagialah buat mereka yang telah bertemu kawan sejatinya, persahabatan yang ibarat andai hidup menjadi pemisah, biarlah mati menjadi penyambungnya. Persahabatan dunia akhirat. Persahabatan di mana dia mencintai sahabatnya sama seperti dia mencintai dirinya sendiri, di mana dia inginkan kebaikan buat dirinya juga menjadi milik sahabatnya itu. Sahabat.. sukar dicari..

    kehadapan sahabat blog kami:
    thanks kerana ziarah kami....

    bawak-bawak besaborrr ye..... kalau jiwa tenang hilang tension tu

    BalasPadam
  18. ..to ielamorry..

    huhuhu..thanks cz kongsi cre awk ngan sy..i'll try.. (^_^)

    BalasPadam
  19. ..to afzainizam..

    Kawan yang baik bukan senang untuk dicari.
    Kawan ketawa ada dimana2, tapi kawan menangis..belum tentu kita temui. Terima kasih yang tak terhingga untuk puisi yang dikirimkan itu ye.. Sy sangat2 menghargainya..

    p/s Sedang cuba menenangkan jiwa yang tak berapa nak tenang ni.. (^_^)

    BalasPadam