My full name is Norsitianum Binti Noor Wahid. Just call me Anum. i dilahirkan pada Ogos 11,1986 in Simpang Rengam, Kluang, Johor. Mempunyai 5 orang adik beradik and i anak yang ke 2. Atas kakak, bawah adik lelaki, perempuan and lelaki. Untuk ruangan adik dah cukup. Adr lelaki and perempuan. P untuk ruangan yang atas, adr kurang 1..i nak adr abang..!!! Sob..sob..sob.... P tak pe2lah, i dah pun adr abang ipar.. And yang paling best, tentunyerr sebab i pun dah adr 'abang' cayang..huhuhu. His name is Mohd Sofian Bin Samingan. Dialah dunia baru i after my lovely family. i sayang sangat-sangat kat dia.. Kenapa i kata macam 2? Sebab dia best.......... Huhuhu.. And inilah kisah kami...... Taraaaaaaa...

Jumaat, 5 Mac 2010

...++ Mohon Doa Dari Semua ++...


...Hii all...

Salam Selamat Pagi..

(^_^)

Hari ni, i tak dapat nak cerita banyak. Just nak inform yang i tak dapat nak bersama ngan u all macam selalu buat sementara waktu ni.

i perlukan masa untuk tenangkan diri and pergi mencari sesuatu..

............Erm............

(-_-)

Hope u all semua sentiasa berada dalam keadaan yang baik2 and heppy2, k !!!

Tak lupa, bagi yang sudi2 tu..doa2kanlah agar i baik2 saje ye..

Terima kasih kerana bersama i sejak i bina blog ni. Walaupun kita tak pernah mengenali antara satu sama lain, tapi dengan terjalinnya persahabatan disini..sudah cukup untuk i katakan yang i sayang pada u all.

i akan kembali !!!


p/s :

~ To u all, tolong i jaga blog i ni baik2 ye.. i sayang sangat at blog ni..
~ Pada sesiapa yang ada menyinggah disini, Terima Kasih ye and harap dapat tinggalkan jejak untuk i jejak u all semula nanti.

~ To my Pian, Terima Kasih kerana memahami and kita lalui semuanyerr sama2 yerr..
~ To my Family, Anum sayang semuanyerr..

~ To my Blog, tolong jaga diri baik, jangan nakal-nakal and tunggu i balik, ok !

............Wassalam............


best regards,



14 ulasan:

  1. Kak anummss g mana? Alaa..
    Bilet doakan semoga
    kak anumms bahagia..
    hepi always..
    bye kak anummss..

    BalasPadam
  2. kak anumsss nak pegi mane neh??
    bunyik macam jauh je...
    Ok..kite doakan yang terbaik utk akak...
    Biler da kembali jangan lupe tinggalkan cap jejari ok??hhehehe

    BalasPadam
  3. mari pergi berjimba bersama-sama~!!! erm.. i thought u have a very sweet love life already? what;s wrong?

    BalasPadam
  4. what's wrong anum?
    blog ko nie aku akan jaga elok.he3
    apa2 mslh yang mendatang hadapi ia dengan tabah.
    semua tue ada hikmah

    BalasPadam
  5. hmmm..ok...take care yupp... ;)

    BalasPadam
  6. Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com
    kami datang ziarah ni......

    Heningnya suasana maya
    Ketengangan malam mendamaikan jiwa
    Bukti kebesarannya Yang Esa
    Yang Maha Kuasa

    Malam yang menggantikan siang
    Menepati waktunya
    Malam membawa kegelapan
    Selimuti alam semesta

    Bersyukur atas rahmat Nya
    Pencipta segala, ya Allah
    Penentu segala

    Malam bagaikan ada tersimpan
    Sejuta rahsia
    Malam dihiasi bintang-bintang
    Keindahan tiada taranya

    Dia satu-satunya
    Penggerak segala
    Pentadbir alam semesta
    Segala yang ada adalah milik nya
    Tuhan Yang Maha Esa

    Di malam yang sepi
    Yang menyentuh hati
    Kurasa terharu menginsafi diri

    Di malam yang sepi
    Di saat yang murni
    Kupanjatkan doa kepada Ilahi

    Di malam yang sepi
    Di saat yang murni
    Kulafazkan syukur kepada Ilahi

    Di malam yang sepi
    Kupasrah kepada Ilahi

    Ku mengharapkan sebuah ketenangan yang abadi.....

    BalasPadam
  7. moga berjumpa dgn apa yg ingin d cr...


    =)

    dr tuan tnh kedaun..

    BalasPadam
  8. ...to Billet-DOux...

    Time kasih tok doa 2 ea Billet..
    ni ngah bahagia and happy r nih..hehehe..

    BalasPadam
  9. ...Ryn(^,^)Nas...

    Thanks jugak tok doa 2 ea..
    xdr g ane2 pown..nak g laut, p laut tak nak tengok akak..hahaha..

    ok, t akak tinggal cap jejari k..huhuhu..

    BalasPadam
  10. ...to Jawa a.k.a. USERMODE...

    hehehe..i memang punya sweet love life..lagi2 dengan adanya my Pian at sisi i..

    P atas sebab2 lain yang tak dapat nak dielakkan, kadang-kadang perkara yang kita tak jangka pown leh terjadi kan..hehehe..

    P skang dah kembali ok.. (^_^)

    BalasPadam
  11. ...to ::m!SS eDURa hanUM::...

    hii babe..huhuhu..
    thanks coz jage blog ak ni..bagus, bagus..ko telah menjagenyerr ngan baik..hehehe..

    Thanks atas kata-kata semangat dari ko 2..
    ak percaya semua yang berlaku pasti adr sebab..
    Pe2 pown, hidup mesti tetap diteruskan kan.. (^_^)

    BalasPadam
  12. ...to nabilah_2908...

    thanks alot ye nabilah..
    hehehe..

    BalasPadam
  13. ...to Afzainizam...

    Terima kasih tok puisi 2 ye, bro.. (^_^)

    Skang dah kembali tenang and harapannyerr moga semuanyerr akan kembali stabil jugak..

    Terima kasih ag skali sebab puisi 2 buat saya tenang..

    BalasPadam
  14. ...to Jia...

    Erm, tak taulah dah jumpe lom pe yang dicari..huhuhu..

    P pe2 pn, thank alot buat tuan tanah kedaun ni jugak ye..hehehe

    BalasPadam